Om ABBTA

Varför ska ni välja oss som er leverantör av kassaregister?

  1. Kvalitet: De maskiner vi väljer håller erkänt hög kvalitet på sina modeller.
  2. Erfarenhet: Vi har försett den svenska marknaden med kassaregister och tillbehör i närmare 30 år.
  3. Kompetens: Med vår erfarenehet vet vi vad våra kunder behöver. Rätt kassalösning till rätt verksamhet.
  4. Prisvänligt: Hos oss får ni alltid ett förmånligt pris på er utrustning.
  5. Egen service: Egen service leder till lägre servicekostnader och kortare driftsavbrott för er som kund.

Etablerat företag

ABBTA Kassaregister har i närmare 30 år försett den svenska marknaden med kassaregister, butikssystem, kortterminaler, vågar och tillbehör. Vi är en tillräckligt liten firma för att kunna ha en personlig kontakt med samtliga våra kunder och tillräckligt stor för att kunna bemöta allt vad som krävs för att garantera driftssäkerheten hos desamma. Ni hittar oss i Täby, strax norr om Stockholm.

Brett sortiment

Vi har ett mycket brett sortiment och kan bemöta de flesta tänkbara önskemål. Vi har allt från små kassaregister för verksamheter utan krav på kontrollenhet till skräddarsydda butiksdatalösningar. Det går bra att komma förbi och se vad som passar just er i vår utställning i Täby.

Kvalitet utan kompromisser – egen service

Fabrikatet TOWA är känt för sin höga kvalitet, men om olyckan trots detta ändå är framme har vi på ABBTA egen service på hela TOWAs sortiment och även på andra lösningar som vi saluför. Detta leder naturligtvis till låga servicekostnader samt kortare driftsavbrott för våra kunder. Vid allvarliga fel ställer vi alltid ett låneregister till förfogande. Vår telefonsupport är kostnadsfri “Frågan är fri”.

Tillbehör – Kassarullar m.m

Kassarullar varierar i kvalitet. Med många års erfarenhet har vi fått fram de bästa tillbehören till mycket bra priser. Vi har tillbehören till alla på marknaden förekommande kassaregister. Rätt kvalitet på tillbehören innebär längre livslängd på kassaregistret. Våra kassarullar innehåller ej Bisfenol A.