Nu har vi trätt in i året 2021 och kan bara hoppas på en ljusning i det mörker som 2020 innehöll. Att Covid 19 har vänt upp och ned på allt är ju knappast någon nyhet.

Många av våra kunder har haft det tufft precis som vi själva här på ABBTA. Vi har i vanlig ordning försökt upprätthålla den support och service som krävs för att ni som är våra kunder skall kunna ha en så god driftsäkerhet som möjligt. Nu räcker ju inte det för att trygga slutkundsunderlaget och annat men nu skall det väl vända?

Vi har sett en del verksamheter gå i graven men också många nya etablera sig med hopp och tro om bättre tider. Nu börjar ett nytt år med nya förutsättningar och vi står stadigt på benen och tar nya tag och fortsätter såklart att göra vad vi kan för att vara en så trygg partner som möjligt.

Nu skall det bara bli bättre!